8.5 C
New York
woensdag 19 juni 2024

Gouwe IJssel Nieuws maakt vliegende start

Gouwe IJssel Nieuws heeft de afgelopen twee weken een vliegende start gemaakt. Het nieuwe initiatief dat regionaal nieuws brengt uit het gebied tussen Gouda en Rotterdam heeft in deze korte tijd al een vaste schare fans opgebouwd. De Facebookpagina heeft na veertien dagen zo’n 600 volgers en likes ontvangen en door het veelvuldig delen van nieuwsberichten is er volgens Facebook sprake van een weekbereik van 15.000 mensen. Ook zijn er via een Youtube-kanaal de eerste videoreportages gemaakt.

De website gouweijsselnieuws.nl trekt inmiddels een kleine 1.000 bezoekers per dag. De afgelopen dagen zijn aan de site diverse aanpassingen gedaan. Gebruikers kunnen nu zelf foto’s uploaden en activiteiten en evenementen plaatsen op de site. Ook is er inmiddels een reactiemogelijkheid op artikelen. De reacties kunnen geplaatst worden via Facebook of direct onder onze artikelen. Reacties op de Facebookpagina worden hierdoor gebundeld met de reacties op onze site. Binnenkort zal de lay-out van de website verder aangepast worden aan onze wensen.

Ook hebben zich inmiddels de eerste adverteerders gemeld. Op dit moment worden de advertentiemogelijkheden verder uitgebouwd en kunnen ondernemers die mensen willen bereiken uit de regio gebruik maken van een speciale introductie-aanbieding. Ook kunnen adverteerders zich abonneren op onze nieuwsbrief, waarmee we regelmatig leuke aanbiedingen gaan versturen.

Momenteel worden de mogelijkheden onderzocht om periodiek een nieuwsbrief te versturen met een overzicht van artikelen van de afgelopen week. Zodra deze mogelijkheid is uitgewerkt zal dit op deze website worden gemeld.

Gouwe IJssel Nieuws is een initiatief van vier ervaren nieuwsmakers uit de regio die voorheen de kern van de nieuwsredactie bij Omroep Zuidplas vormden. Ze worden bijgestaan door verschillende tipgevers. Persberichten, (sport)verslagen en andere mededelingen kunnen verstuurd worden naar ons redactie-adres info@gouweijsselnieuws.nl. Ook voor ingezonden brieven kan dit e-mailadres gebruikt worden.

Advertentie