8.5 C
New York
zaterdag 13 april 2024

Zevenhuizens Oogstfeest strikt The Kik

De organisatie van het jaarlijkse Oogstfeest is erin geslaagd de ‘Neerlandstalige bietband’ The Kik voor het evenement te boeken.

Volgens de organisatie is dit jaar sprake van Oogstfeest 2.0. Op zaterdag 2 september worden weer duizenden mensen verwacht in het Zevenhuizense dorp. Naast het optreden van The Kik staan diverse andere optredens op het programma, zullen de antieke stoommachines weer te bewonderen zijn en staat het centrum vol met marktkraampjes. Maar ook wordt het mogelijk om te abseilen van het oude gemeentehuis of om met een kabelbaan van dit pand af te sjezen. En de echte durfals kunnen hun fierljepkunsten laten zien: met een polsstok over een van de Zevenhuizense sloten springen.

Het oogstfeest wordt dit jaar voor de 31e keer georganiseerd.

Advertentie