8.5 C
New York
zondag 19 mei 2024

GroenBlauwe Zone nu ook vanuit Moordrecht bereikbaar

Maandagmorgen 31 juli laat het Hoogheemraadschap van Schieland en Krimpenerwaard weten, dat een hek, dat de toegang verhinderde tot de GroenBlauwe Zone, weggehaald is.Het verbaasde de inwoners en bezoekers van het prachtige natuurgebied dat de toegang tot het gebied vanaf Gouda West wel was opengesteld, maar vanuit Moordrecht niet. Een hek, dat daar tijdens de werkzaamheden was geplaatst, bleek nog niet weggehaald te zijn. Iemand heeft op eigen houtje geprobeerd de toegang tot het gebied open te stellen, maar dat was helaas niet op een veilige manier gebeurd, waardoor de passage langs het hek gevaar opleverde.

Omdat de werkzaamheden in het gebied inmiddels afgerond zijn is de mooie omgeving nu ook toegankelijk gemaakt vanuit Moordrecht. Het pad is bestemd voor fietsers en wandelaars.

Advertentie