8.5 C
New York
zondag 18 april 2021

Duikers brandweer zoeken naar persoon in sloot langs Zuidelijke Dwarsweg Nieuwerkerk

Diverse eenheden van de brandweer, ambulance en politie werden woensdag 16 augustus naar de Zuidelijke Dwarsweg in Nieuwerkerk aan den IJssel gedirigeerd. Een passant meldde kort na het begin van de middag dat er iemand in het water zou kunnen liggen.

Tussen het kroos waren 2 schoenen te zien, die net boven de waterspiegel uitstaken. Duikers zijn te water gegaan en constateerden, dat het om 2 skeelers ging. De duikers hebben de omgeving in de sloot afgezocht naar mogelijke slachtoffers, gelukkig zonder resultaat.

Uit navraag bij omwonenden bleek, dat de schoenen al minstens 6 weken in het water lagen.

Gedurende de reddingsoperatie was de Zuidelijke Dwarsweg niet toegankelijk voor het verkeer.

 

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg