8.5 C
New York
donderdag 13 mei 2021

Gewonde bij aanrijding op Ringvaartlaan

Bij een ongeval op de Ringvaartlaan bij het Raadhuisplein in Nieuwerkerk aan den IJssel is dinsdagavond 29 augustus één persoon gewond geraakt. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeval gebeurde dinsdagavond 29 augustus net iets na acht uur. Twee fietsers kwamen over de Ringvaartlaan in de richting van het gemeentehuis gefietst. Bij de parkeerplaats bij het Eendendaal staken de twee de weg over. Eén ging richting het Eendendaal. De tweede wilde de inrit naar de parkeerplaats oversteken richting het Raadhuisplein. Een automobiliste kwam vanaf het Raadhuisplein en wilde de parkeerplaats op. Ze had niet door dat de vrouw de inrit overstak waardoor de vrouw vol op de motorkap terecht kwam.

De vrouw is na eerste hulpverlening met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De tweede fietser en de automobiliste zijn ongedeerd gebleven. De politie heeft de fiets van het slachtoffer bij een kennis in de buurt gebracht. Zowel de fiets als de auto liepen weinig schade op. Het is het tweede ongeval tussen een fietser en een auto in Nieuwerkerk vandaag. Dinsdagmorgen raakte ook een fietser betrokken bij een aanrijding. Ook dit slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Klein opvallend detail, op twintig meter afstand vanwaar het ongeval gebeurde was de Zuidplas afdeling van Veilig Verkeer Nederland voor een vergadering bij elkaar.

Foto’s: Sylvia van Straalen

ongeval ringvaartlaan

Ongeval Ringvaartlaan tekening
Groene lijnen was route fietsers, rode de auto.

 

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg