8.5 C
New York
maandag 25 januari 2021

Zo ziet het nieuwe politiebureau van Zuidplas eruit!

Het nieuwe politiebureau in Zuidplas heeft een helikopter, een landingsplaats voor de helikopter, een roldeur voor de voertuigen, een cel en nog veel meer! De bouw van het nieuwe politiebureau kan komende weekend al beginnen door een mooie actie van Gouwe IJssel Nieuws in samenwerking met de Legowinkel Brick King in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het Lego politiebureau wordt zaterdag uitgereikt aan één van de mensen die de Facebook pagina van Gouwe IJssel Nieuws een Like hebben gegeven. Die Like moet gegeven zijn voor vrijdag 8 september.

De actie is op 25 augustus gestart met de plaatsing van een nieuwsartikel op de site van Gouwe IJssel Nieuws. In het artikel wordt melding gemaakt dat dankzij Gouwe IJssel Nieuws een nieuw politiebureau gebouwd kan worden. De redactie van het nieuwe nieuwsmedium in de regio heeft de afgelopen anderhalve week veel leuke reacties ontvangen op de ludieke actie. Mensen die het artikel helemaal gelezen hebben konden vaak lachen om het feit dat het om een mooi speelgoedbureau gaat. Sommige mensen die wat minder goed doorlezen hadden wat meer moeite om er achter te komen wat er aan de hand is. Feit is dat de afgelopen dagen de Facebookpagina met honderden volgers gegroeid is. De 1.000 zijn inmiddels binnen handbereik.

De mensen achter Gouwe IJssel Nieuws zijn er van overtuigd dat dit aantal nog veel verder kan groeien want het werkelijke Facebook bereik van de pagina ligt de afgelopen weken veel hoger. De afgelopen week zagen meer dan 20.000 Facebookers een bericht van Gouwe IJssel Nieuws voorbij komen doordat een Facebookvriend een bericht deelde, reageerde of een Like gaf. Naast het op de hoogte blijven van het laatste nieuws is er dus ook nog iets leuks te winnen. Dankzij de medewerking van Brick King kunnen we komende zaterdag een gloednieuw politiebureau met een winkelwaarde van 90 (negentig) euro weggeven. Enige voorwaarde is wel dat de bouw moet plaatsvinden ergens in de gemeente Zuidplas, want het idee is wel dat Zuidplas weer een politiebureau moet krijgen. Wil je trouwens op de hoogte blijven van leuke Lego-nieuwtjes geef dan ook de pagina van Brick King zelf een Like! De Facebook pagina van Gouwe IJssel Nieuws die je voor vrijdag 8 september geliked moet hebben  is via deze link bereikbaar.

En voor de liefhebbers die allebei de pagina’s een like hebben gegeven hebben we nog een leuk filmpje!

 


Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg