8.5 C
New York
woensdag 17 april 2024

Nieuwerkerk heeft een mooi nieuw politiebureau!

In het huis van de familie Vroegh wordt sinds zaterdag 9 september druk gebouwd aan een nieuw politiebureau. In de Nieuwerkerkse Brick King Lego winkel namen ze zaterdagmorgen de spiksplinternieuwe doos met politiebureau in ontvangst. Vader en moeder Vroegh waren met hun 5-jarige zoon de gelukkige winnaars van de speciale actie van Gouwe IJssel Nieuws. Om de Facebook pagina van de nieuwe nieuws organisatie onder de aandacht te brengen is de afgelopen weken een ludieke Facebook actie gehouden. Uit de mensen die de pagina geliked hebben voor vrijdag 8 september is vrijdag door de redactie een winnaar getrokken.

Het nieuwe politiebureau komt in handen van een groot Lego liefhebber. De vijf-jarige Bastiaan Vroegh is fanatiek Lego bouwer en bezig een complete stad te bouwen. Tijdens de opnames was hij een beetje verlegen maar later hoorde we dat het politiebureau bij een mooie brandweerkazerne en nog veel meer andere Lego City bouwwerken komt te staan.

Gouwe IJssel Nieuws dankt Brick King voor de sponsoring van de ludieke actie. Bekijk hieronder een video van de uitreiking van het politiebureau in de winkel van Brick King aan de Kerklaan in Nieuwerkerk aan den IJssel. Foto’s en video zijn gemaakt door Sylvia van Straalen, Remi van Tienhoven en Marien Mulder. Het blijkt trouwens dat het logo van Gouwe IJssel Nieuws helemaal niet misstaat op een doos Lego!

Lego met Gijn Logo

Advertentie