8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Oude Dorp Nieuwerkerk gevuld met eten, mode en muziek

Zaterdag 9 september was in de gemeente Zuidplas een drukke dag met heel veel activiteiten. In het Oude Dorp in Nieuwerkerk organiseerden de winkeliers een Fashion and Fooddag.

De feestelijkheden startten met een optreden van dansschool Orli, gevolgd door enkele modeshows. Het geheel werd afgewisseld met diverse soorten muziek. En gedurende het hele evenement konden bezoekers bij de lokale eetgelegenheden keuzes maken uit de meest uiteenlopende (internationale) gerechten. Ook voor de dorstigen onder het publiek was volop de mogelijkheid een drankje te bestellen.

De deelnemende kledingwinkels toonden hun zeer gevarieerde collecties op de catwalk. Hiervoor hadden ze een flink aantal modellen ingezet. Veel publiek was geïnteresseerd in de getoonde kleding.

Op muzikaal gebied konden bezoekers rekenen op muziek van een disc-jockey, pianist Ramón Daci en de Nieuwerkerkse River Bigband met een selectie uit hun repertoire.

Ook was een Slipper Run georganiseerd: deelnemers konden hiermee o.a. waardebonnen winnen van Legowinkel Brick King.

De openstelling van de Dorpsstraat met terrasjes is – buiten dit evenement – in de maand september via een tijdelijke vergunning toegestaan op vrijdag- en zaterdagavonden vanaf 17:30 uur. Lees hierover meer in ons artikel Horeca Dorpsstraat Nieuwerkerk mag terras beginnen in het weekend.

Advertentie