8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

Audi verliest van Volvo bij aanrijding op A20

Bij de traditionele vrijdagmiddag aanrijding op de A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel waren vrijdag 27 oktober twee voertuigen betrokken. De bestuurster van Audi klapte achterop een Volvo. Twee vrouwen die in de Audi zaten zijn door ambulance personeel nagekeken maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Het ongeval gebeurde vrijdagmiddag rond 17.00 uur midden in de vrijdagmiddag spits.

In beide rijrichtingen ontstonden flinke files. In de richting van Gouda was dit door de afhandeling van het ongeval waarbij één rijstrook werd afgesloten. Op de baan richting Rotterdam waren het de kijkers die de dagelijkse vertraging langer maakten dan normaal.

Binnen een uur was de beschadigde Audi door een berger opgeladen en kon het verkeer weer doorrijden. De Volvo had alleen een beschadigde bumper en kon zelfstandig doorrijden.

Ongeval A20 Nieuwerkerk

Foto’s: Sylvia van Straalen

Advertentie