8.5 C
New York
woensdag 19 juni 2024

Gouwe IJssel Nieuws is een blijvertje

Het Gouwe IJssel Nieuws is een blijvertje. Ruim 5 maanden na de start van het initiatief van een aantal ervaren nieuwsmakers uit de regio is op maandagmiddag 20 november een stichting opgericht. De stichting biedt een mooie basis voor de toekomst van Gouwe IJssel Nieuws.

Het bestuur van stichting Gouwe IJssel Nieuws bestaat uit Marieke van der Putten, Gerard Mulder en Jan Vellekoop. Alle drie de bestuursleden beschikken over ruime ervaring in het besturen van een organisatie. Ook de manier van werken binnen een mediaorganisatie is voor de bestuursleden niet vreemd.

Gouwe IJssel Nieuws brengt informatie die voor de inwoners uit Zuidplas, Waddinxveen en de nabije regio interessant is. Dat dit nieuws een welkome aanvulling is blijkt uit de bezoekcijfers. In juli verwelkomde de website bijna 25.000 unieke bezoeken. Sindsdien is dit aantal fors gestegen. In augustus en september verwelkomde de website een kleine 40.000 bezoekers en in oktober steeg dit door naar ruim 50.000 bezoekers.

Bezoekers kunnen naast het lezen van actueel nieuws ook zelf aan de slag! Bezoekers kunnen foto’s uploaden en activiteiten of evenementen plaatsen op de website. Ook is het als bezoeker mogelijk om te reageren op het nieuws. Naast het publiceren van berichten op de website gouweijsselnieuws.nl kunnen lezers zich ook aanmelden voor de wekelijkse nieuwskrant. Deze nieuwskrant wordt iedere vrijdagmiddag per e-mail verspreid.

Links naar rechts: Jan Vellekoop, Gerard Mulder & Marieke van der Putten

Advertentie