8.5 C
New York
zondag 7 juni 2020

Heel Holland Veilig jokt over samenwerking met gemeente Zuidplas

Het bedrijf Heel Holland Veilig heeft in een brief verstuurd over het beveiligen van uw woning. In deze brief geven ze aan dat schriftelijke toestemming hebben van de gemeente Zuidplas voor de verkoopactie. Dit is niet het geval volgens de gemeente Zuidplas. Voor venten heb je geen toestemming nodig in de gemeente. In de Algemene Plaatselijke Verordening staat dat men zonder toestemming mag venten tussen 9 en 21 uur en niet op zondag.

De gemeente benadrukt dat ze niet samenwerken met deze partij. U bent vrij in uw keuze om deze adviseur binnen te laten, maar zeker niet verplicht. De gemeente betreurt dat deze brief voor verwarring zorgt. Op de sociale media heeft de gemeente dan ook deze waarschuwing uitgestuurd waardoor de brief al in veel oud papierbakken is verdwenen.


Volg het laatste nieuws

2,240FansLike
322VolgersVolg
481VolgersVolg