8.5 C
New York
zondag 7 juni 2020

Publieksbalie gemeente Zuidplas in nieuw pand

De publieksbalies van de gemeente Zuidplas zitten vanaf maandag 18 december in een nieuw gebouw aan het Raadhuisplein 2. Wethouder de Haas, die de zieke burgemeester Kats verving, knipte een lint door waarmee het gebouw in gebruik werd genomen. De Haas dankte alle lokale bedrijven die meegewerkt hebben aan het klaar krijgen van het gebouw dat aan de overkant van het oude gemeentehuis zit.  Het oude gemeentehuis wordt nu gesloopt.  Ook het klant contact centrum en de balie van de politie is nu op dit adres.

 

Een inwoner wist niet wat hem overkwam, eerst zocht hij de weg maar daarna werd hij verrast met een boeket bloemen omdat hij de eerste klant was die in het nieuwe pand kwam. Toen hij zijn nieuwe rijbewijs kreeg dacht hij dat de medewerkers een grap maakte maar kreeg toch een mooie bos bloemen.

Eerste klant in het nieuwe gebouw


Volg het laatste nieuws

2,240FansLike
322VolgersVolg
481VolgersVolg