8.5 C
New York
donderdag 25 april 2024

Improvisatieworkshops met optreden voor amateurmuzikanten met blaasinstrument in Swanla

Op zaterdag 3 februari verzorgt de Paradise Bigband uit Boskoop onder de noemer Saturday Night een feestelijke theateravond in theater Swanla in Zevenhuizen. Special guest Michael Varekamp en trombonist Bart Lust verzorgen op de dag van het optreden improvisatieworkshops voor geïnteresseerde muzikanten. Beide muzikanten zijn zeer bekend in de Nederlandse muziekwereld.

De workshopmiddag is bestemd voor amateurmuzikanten van alle leeftijden, die een blaasinstrument bespelen. In de workshops wordt aandacht besteed aan improvisatie en dan met name aan jazz-improvisatie. Het gaat om lekker spelen, vrij durven spelen en vrij improviseren. Het gezamenlijk plezier beleven aan het maken van muziek zal het belangrijkste doel zijn. Na de workshop kunnen de deelnemers ervoor kiezen om het resultaat van de workshopmiddag ‘s avonds tijdens de theateravond aan het publiek te laten horen, maar de workshops kunnen ook gevolgd worden, zonder een bezoek aan de theateravond of zonder een optreden tijdens de theateravond.

Deelname aan de workshops, die duren van 14.30 tot 17.30 uur, kost € 20,-. Een combinatie-ticket voor een workshop, met korting op de entree voor de theateravond van de Paradise Bigband kost € 27,50.

Aanmelden voor de workshops kan door een mail te sturen naar workshop@paradisebigband.nl. Vermeld daarin:

  • naam van de deelnemer,
  • het muziekinstrument en
  • of het om deelname aan alleen de workshop gaat of om een combiticket.

Aanmelden kan tot uiterlijk 20 januari 2018. Informatie over de theateravond is te vinden op http://www.theaterswanla.nl.

Bart Lust – trombone
Michael Varekamp
Advertentie