Prijzenregen voor Jungshin Kwan

Afgelopen zaterdag vond in Pijnacker het Sportschool Tim Kool Open plaats. Dit Taekwon-Do toernooi wordt speciaal georganiseerd voor de beginnende Taekwon-Doïn (tot en met 5e kup) en de jeugd A-klasse (4e kup en hoger) in de onderdelen tul en sparring. De Nieuwerkerkse Taekwon-Do vereniging Jungshin Kwan heeft hieraan met groot succes deelgenomen.

Zoals de vereniging op haar facebook site laat weten: Het was een ware prijzenregen en op het onderdeel Tul was Jungshin Kwan nagenoeg onverslaanbaar. In meerdere poules werd bijna het gehele podium door de club bezet. Uiteindelijk ging Jungshin Kwan naar huis met 5x goud, 6x zilver en 6x brons, een waanzinnig resultaat! Uiteraard waren er ook de nodige teleurstellingen en leermomenten, maar al met al weer een prachtig toernooi.

Veel medailles gingen mee naar Nieuwerkerk aan den IJssel