8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

Droomvoorstelling Elimschool dankzij sponsorloop

Dromen, we hebben ze allemaal. Soms mooi, soms leuk en soms ook een beetje eng. Maar dit jaar hopen ze op de Elimschool een mooie droom werkelijkheid te laten worden, namelijk het ontwerpen en uitvoeren van een eigen show in een echt theater. Elke leerling zal in deze show met zijn of haar talent schitteren. In maart werken de leerlingen van de Elimschool gedurende 2 weken aan een project waarbij iedereen in de klas aan de slag gaat met de expressievakken muziek, drama en dans.

Het doel van het project is om op een hele andere wijze kennis te maken met expressie. Uiteindelijk zal iedere klas een eigen act ontwerpen, welke onderdeel zal zijn van de eindshow.  Elk kind krijgt de kans om te stralen op het podium en daarbij een applaus in ontvangst te mogen nemen. De eindvoorstelling zal op donderdag 22 maart in het Isala Theater te Capelle a/d IJssel zijn.

Echter, het verwezenlijken van deze droom is wel prijzig. Een theaterzaal huren brengt hoge kosten met zich mee. Om deze kosten te kunnen dekken, heeft de school op dinsdag 20 februari een sponsorloop georganiseerd. Iedere leerling ging helemaal uitgedost in gekke kleren zo veel mogelijk rondjes rennen om het grasveld achter de school om daarna met elkaar de stormbaan te trotseren! Wat een enthousiasme en wat had iedereen zich mooi aangekleed. Zelfs de leerkrachten hadden hun best gedaan! Het bedrag wat de school met deze sponsorloop heeft opgehaald blijkt uiteindelijk meer dan voldoende om de huur van het theater te kunnen betalen. Na de vakantie zal het project geopend worden door de leerkrachten en wordt het totaal bedrag bekend gemaakt aan de leerlingen.

Wij zijn heel benieuwd naar de uiteindelijke voorstelling en kunnen niet wachten om elk kind te zien stralen op het podium en het applaus in ontvangst te mogen nemen. Foto boven : Tessa op de stormbaan, foto onder : leerkrachten verkleed. (Foto’s : Elimschool)

 

Advertentie