8.5 C
New York
dinsdag 22 juni 2021

Laatste debat voor verkiezingen: Wat zijn de verschillen?

Woensdag 21 maart zijn de verkiezingen voor de gemeenteraad in Zuidplas. Maandagavond 19 maart ging de politiek uit Zuidplas voor de laatste keer deze campagne in debat. Het debat in dorpshuis Swanla ging over cultuur. Daarnaast maakten verschillende politici gebruik van de gelegenheid om het te hebben over openbaar vervoer, het nieuwe gemeentehuis, vrijwilligers en de jongeren in Zuidplas.

De zaal was gevuld met voornamelijk vertegenwoordigers van de vele culturele instellingen in Zuidplas. Daarnaast waren ook de verschillende partijen goed vertegenwoordigt in de zaal. Tijdens het debat kwamen opvallend veel overeenkomsten aan bod tussen de verschillende partijen. Er kwamen dan ook weinig grote verschillen tussen de partijen aan bod. Gouwe IJssel Nieuws vroeg daarom na het debat aan een aantal partijen waar de verschillen nu echt zitten deze verkiezingen.

 

 

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg