8.5 C
New York
donderdag 9 juli 2020

Hitlandrun ten behoeve van de RopaRun

Zondag 22 april wordt er in het Hitlandbos wederom een hardloopparcours uitgezet voor jong en oud, de Hitlandrun. Met de opbrengst van de Hitlandrun wordt het goede doel van de Roparun ondersteund: het toevoegen van leven aan de dagen, waar geen dagen kunnen toegevoegd aan het leven van kankerpatiënten. De organisatie is ook door een van de deelnemende teams aan deze loeizware estafette : team Geen getrut zal in Hamburg starten en na 2 dagen aankomen in Rotterdam.

Er zijn vier afstanden te lopen op deze dag.  De kidsrun van 1 of 2 kilometer die om 11 uur zal starten en om een 5 en 10 kilometer door park Hitland heen die om 12:00 uur zal starten.  Deelname voor de kidsrun kost 5 euro, de kosten voor de 5 en 10 km kosten 10 euro. Tot en met 17 april 2018 kunt u voor inschrijven  via dit formulier. Op de dag zelf kan ook worden ingeschreven maar voorkeur heeft de voor inschrijving.

Volg het laatste nieuws

2,272FansLike
322VolgersVolg
498VolgersVolg