8.5 C
New York
woensdag 8 juli 2020

Rook, bommetjes, muziek en veel plezier bij lentedisco Polderbad

Als afsluiting van de meivakantie was er op vrijdag 11 mei lentedisco georganiseerd in het Polderbad in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ondanks het goede weer buiten was de opkomst groot met ongeveer 200 kinderen. DJ Rens Reihard verzorgde de muzikale klanken, het licht en vooral veel rook in het zwembad.  Terwijl de DJ zich in het zweet werkte achter zijn draaitafel werd er heel hard gespeeld door de kinderen en enkele ouders. Voor alle kinderen was er iets lekkers.

Op zo’n feest hoort een massaal bommetje dus alle kinderen hadden zich aan de lange zijde van het bad verzameld en na het aftellen door de DJ werd het een massaal bommetje. Hierna volgde de groepsfoto en nog voordat de DJ terug was bij zijn installatie waren alle kinderen al weer druk aan het spelen. Hierna werd de rookmachine weer aangezet.

Afgelopen weken was de roep voor een beter vakantieprogramma erg luid op de sociale media. Maar niet alleen recreatief zwemmen, ook het banen trekken is erg druk door de spaarzame momenten dat het kan tijdens de vakantie. Dit vakantiefeest is een van de nieuwe ideeën van de nieuwe sportstichting Zuidplas. Deze stichting was enorm enthousiast bij de start en mogelijk gaat het aantal vakantie-activiteiten in de toekomst groter worden, net als in de omliggende zwembaden buiten de gemeente.

Volg het laatste nieuws

2,272FansLike
322VolgersVolg
498VolgersVolg