6.6 C
New York
donderdag 27 februari 2020

Sportweekeinde: huldiging tennis, voetbalteams Bückeburg en drukke Rottemerenloop

Afgelopen weekeinde was het erg druk bij de sportverenigingen in Zuidplas, we hebben de belangrijkste berichten voor u samengevat.

Huldiging tennis

Vrijdagavond 22 juni werd het herenteam van Tennisclub Nieuwerkerk gehuldigd door wethouder Verbeek na het behalen van het kampioenschap van Nederland in de eredivisie. Net als in 2016 waren de heren weer de beste van de eredivisie. Volgend jaar mag Nieuwerkerk het toernooi van de play-offs organiseren. (foto : Pery Bos)

Team uit Bückeburg neemt deel aan Adriaan de Jong Toernooi

Op het Adriaan de Jong-toernooi van afgelopen weekend deden er twee teams mee uit de zusterstad Bückeburg. Voorafgaand aan het toernooi werden allerlei cadeau’s uitgewisseld. Zo had sportwethouder Jan Verbeek voor het team een bal, waarvan zeker is dat er geen kinderhanden aan hebben gewerkt. Het Duitse team had een bal voor v.v. Nieuwerkerk uit dank voor de goede verzorging en Diny Koster kreeg een pakket als dank voor het organiseren van de uitwisseling. Een van de teams wist zelfs een derde plek te veroveren op het toernooi en na afloop werd het gemoedelijke bezoek gezellig afgesloten. (foto: Comité internationale betrekkingen Bückeburg).

Groot aantal deelnemers Paul&Paul Lions Rottemerenloop

Op zaterdag 23 juni deden bijna 300 deelnemers mee aan de Paul&Paul Lions Rottemerenloop. Het terrein van De Koornmolen in Zevenhuizen was omgetoverd tot een ideale start- en finishlocatie met gezellige muziek. “De lopers weten de routes door het prachtige Rottemerengebied te waarderen, want het aantal van bijna 280 lopers was fors meer dan vorig jaar”, volgens commissielid Johan Hogervorst. Op deze dag reikte de Lions Club Zevenhuizen twee cheques uit: aan Team Zeparo en Stichting Vrienden van de Volleybal. Uitslagen en foto’s zijn terug te vinden op de facebookpagina van de Lions in Zevenhuizen.

 

Volg het laatste nieuws

2,155FansLike
269VolgersVolg
419VolgersVolg