8.5 C
New York
vrijdag 29 maart 2024

Muziekjuf Corry de Klepper gaat met pensioen

Wie heeft er geen muziekles gehad van Corry de Klepper op de Nieuwerkerkse muziekschool, later opgegaan in Moz-Art? Op zaterdag 30 juni gaat ze met pensioen en neemt ze afscheid van Moz-Art. In de vele jaren die ze actief was heeft ze als docent en een tijd als directeur heel veel betekend voor de cultuur educatie in Zuidplas en de regio. Dat begon al vaak met hele jonge leerlingen bij “muziek op schoot”, waarbij ouders met peuters al de eerste keer muziek maken op zelfgemaakte trommeltjes.

Nu ze met pensioen gaat zal op de kleine schaal privé lessen blijven geven op de door haar zo geliefde bamboefluit. Daarnaast heeft ze nu meer tijd om met de piano en basklarinet te gaan spelen. Corry zal daarnaast nu ook meer tijd gaan besteden aan haar man, kinderen en kleinkinderen. Daarom ‘viert’ zij haar afscheid nu met een feestelijke dag, waarop diverse activiteiten uit de afgelopen 28 jaar nog eens de revue zullen passeren. Dit project heeft de toepasselijke naam ‘Da Capo al Fine’ meegekregen, de ondertitel is ‘Muziekschool loopbaan in notendop’.

Een van de onderdelen van de dag is de Einduitvoering van de muziekschool op zaterdag 30 juni van 15.00-16.00 uur in Fabia Dance Center, Bospolderstraat 10, Nieuwerkerk. U kunt daarvoor kaarten bestellen via info@moz-art-zuidplas.nl Tot en met 18 jaar € 1, boven 18 jaar € 2,50. ’s Avonds is er een feestelijk concert (Ontmoetingsconcert), waaraan bamboefluit-vrienden van Corry, collega’s en koorleden van Euterpe hun medewerking zullen verlenen. I.v.m. de voorbereidingen willen we graag weten wie er komen. Wilt u een mailtje sturen als u daarbij wilt zijn en daarbij aangeven met hoeveel personen u komt ? info@moz-art-zuidplas.nl . De toegang is gratis.

Advertentie