8.5 C
New York
woensdag 24 april 2024

Disco als thema voor de vlootschouw 2018

Het thema van de jaarlijkse vlootschouw in Nieuwerkerk aan den IJssel is dit jaar Disco. Dit evenement wordt op 15 september 2018 gehouden in het Wijde gat in Nieuwerkerk aan den IJssel (achter de Kleinpolderlaan). Het is al de 14e maal dat Stichting Evenement een vlootschouw organiseert. Elk jaar trekt dit evenement veel toeschouwers die genieten van optredens en van versierde en verlichte bootjes die in het water rondvaren. De best versierde boten krijgen ook een prijs, net als de best versierde tuin rond het water.

Om 13:00 uur zal de kinderburgemeester de kinderactiviteiten openen. Kinderen kunnen oefenen met modelboten varen en speeltuinvereniging De IJsselkids organiseren diverse spelletjes. eXplosion Dance en slagwerkgroep AFSLAG 9 geven tussentijds optredens. Tussendoor zorgt DJ DIX Party Masters voor de muziek. Om 17:00 wordt er een optreden verzorgd door de coverband Riddlebox.

Om 19:00 uur start het avondprogramma met een optreden van de Moordtzangers. De jury zal rondvaren om de bootjes te beoordelen. Er zijn prijzen te verdienen voor de mooiste, leukste, grootste of kleinste boot en eveneens voor de 3 mooist versierde huizen langs de route. Prijzen zijn beschikbaar gesteld door Stichting Evenement en Verhage fastfood. Deze prijzen worden door de wethouder en kinderburgemeester uitgereikt om 20:30 waarna DJ’s DIX Party Masters de muziek blijft verzorgen en er om 21:00 en om 22:30 uur een lasershow zal worden gegeven voor RDV-LASEREVENTS.

Impressie laser show in 2016:

Advertentie