8.5 C
New York
zondag 18 april 2021

Motorrijder vliegt uit de bocht

Een motorritje op zaterdag 20 oktober is voor een motorrijder in het ziekenhuis geëindigd. Bovenaan de afrit van de A20 bij Moordrecht richting Gouda is de man met zijn motor uit de bocht gevlogen. Bij de val liep hij dusdanige verwondingen op, dat ambulancepersoneel hem ter plaatse moest behandelen en hem uiteindelijk heeft vervoerd naar het ziekenhuis.

Getuige de vele sporen in de bocht is het niet voor het eerst, dat een voertuig de bocht te wijd neemt. Voor een automobilist is het dan een kwestie van iets scherper sturen, voor een motorrijder betekent dit meestal dat hij meteen uit balans is en op het wegdek terechtkomt.

Tijdens de afwikkeling van het eenzijdige ongeval heeft de politie de plek beveiligd en uiteraard e.e.a. op papier gezet. Bij het incident was geen alcohol in het spel.

Nadat de onfortuinlijke bestuurder naar het ziekenhuis werd gebracht heeft een berger de motor opgehaald. Omdat er olie uit de motor was gelekt is het wegdek schoongemaakt.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg