8.5 C
New York
vrijdag 26 april 2024

Sanne Bregman (Zuidplasruiters) onoverwinnelijk met haar stoere Friese paard

Het afgelopen weekend van 20 en 21 oktober werden in de omgeving heel veel wedstrijden georganiseerd. Veel wedstrijdruiters hadden de mooie accommodatie van De Zuidplasruiters uitgekozen om hun prestaties aan de jury te laten zien. Mede door het mooie weer, waren het drukke en mooie wedstrijddagen.

Maar haar zwarte parel Willy van de Banhoeve was Sanne Bregman afgelopen zaterdag onverslaanbaar in de L-klasse dressuur. Tweemaal een eerste prijs en promotie naar een zwaardere klasse was het resultaat van haar optreden. Nikita Mulder was bij de pony-rubriek in de klasse L zowel op zaterdag als op zondag niet te verslaan. Met vier oranje linten sloot zij het wedstrijdweekend af.

Suze Vonk-Noordegraaf en Karin Overkamp verdeelden samen de prijzen in de B klasse. Beiden gingen met een eerste en een tweede prijs huiswaarts. Gerda Weerheim liet progressie zien in de zware Z-klasse door een tweede prijs op te eisen. Verder reden zich dit weekend Laura Petri, Annemarie Lemmens en Marjolien Imholz zich in de prijzen.

Advertentie