Cupcake voor kids en CJG bezorgen kinderen pracht sinterklaasfeest

De stichting Cupcake voor kids en Centrum voor Jeugd en Gezin Zuidplas hebben op de woensdag 28 november een sinterklaasfeest gegeven voor kinderen die anders geen cadeautjes zouden krijgen. In het clubgebouw van waterscouting de IJssel kwamen Sinterklaas en drie pieten de kinderen blij maken op het feest.  Er waren 40 tot 50 kinderen die zich aanwezig waren en genoten van een heerlijke middag. Kinderen die wel graag aanwezig wilden zijn maar dat niet konden krijgen later alsnog hun verrassingen. 

De afgelopen maanden zijn er door de Brick King, Zeeman, Intertoys en Blokker plekken beschikbaar gemaakt waar inwoners hun presentjes konden achterlaten. Dat werd massaal gedaan en ook bedrijven ondersteunden deze actie. Maar naast de cadeautjes konden de kinderen zich laten schminken of een plaktattoo halen bij M-Schmink die middag. Nynke Bosselaar, organisator vat het kort samen :”Het was een geweldig feest met veel blije kids!”

Cupcake voor Kids is een stichting die kinderen helpen als er geen geld is. Zij maken belangeloos een verjaardagspakket met taart, slinger, kaart en kado-tasje op thema door het kind gekozen Indien nodig zorgen ze ook voor een traktatie op school.