8.5 C
New York
zondag 7 juni 2020

Burgemeester Kats neemt afscheid van Zuidplas op 4 januari 2019

Burgemeester Kats neemt afscheid van Zuidplas op 4 januari 2019. In de middag wordt er een buitengewone gemeenteraadsvergadering gehouden om afscheid te nemen van de burgervader. Gert-Jan Kats is voorgedragen om benoemd te worden van de Utrechtse gemeente Veenendaal. Na afloop van deze buitengewone gemeenteraadsvergadering is er voor genodigden de mogelijkheid om afscheid te nemen. Deze vergadering wordt gehouden in Dorpshuis Swanla in Zevenhuizen.

Op diezelfde dag is er tussen van 19:00 en 22:00 uur een nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Zuidplas. Tijdens deze bijeenkomst kunnen ondernemers, organisaties en inwoners afscheid nemen van de burgemeester. Meer informatie zal hierover worden gepubliceerd op de gemeentepagina’s in Hart van Holland.

Ondertussen wordt er door de vertrouwenscommissie van de gemeenteraad hard gewerkt en is er weer een gesprek geweest met de commissaris van de koning over de opvolger en van een eventuele waarnemende burgemeester. Deze gesprekken zijn vertrouwelijk dus weet Gouwe IJssel Nieuws niet wat daar is besproken en welke namen spelen. Tot zijn installatie in Veenendaal zal burgemeester Kats wel in functie blijven in Zuidplas.

 


Volg het laatste nieuws

2,240FansLike
322VolgersVolg
481VolgersVolg