Jaarlijkse lampionnenoptocht Zevenhuizen op 26 januari

Op zaterdag 26 januari 2019 staat de jaarlijkse lampionnenoptocht op de kalender in Zevenhuizen. Alle kinderen uit Zuidplas tot 12 jaar kunnen meelopen met deze sfeervolle en gezellige wandeling. Schrijf snel in je agenda en houd deze avond vrij. Elk jaar organiseert de stichting Oranje Zevenhuizen een lampionnenoptocht op een zaterdag in de buurt van de verjaardag van Prinses Beatrix. Het is een feestelijke wandeling, waarbij kinderen met een lampion een route lopen door Zevenhuizen. Onderweg krijgen de kinderen wat lekkers. Vorig jaar was de opkomst, ondanks de regen en storm, erg groot.

 Alle kinderen mogen verkleed komen. (Groot-)Ouders die meelopen natuurlijk ook! Ieder jaar heeft de lampionnenoptocht een thema. We lichten alvast een tipje van de sluier op zodat je alvast met de voorbereidingen kan beginnen. In 2019 heeft het thema met poezen en vlinders te maken. Maak er wat moois van en wie weet win jij met je uitdossing wel een mooie prijs. Stichting Oranje Zevenhuizen organiseert de lampionnenoptocht ieder jaar. Meer informatie over Stichting Oranje Zevenhuizen en de activiteiten is te vinden op: www.oranjezevenhuizen.nl.

foto boven : prijsuitreiking 2018, meer van 2018 staan op onze facebookpagina.