Zuidplasruiters huldigen ruiters van het jaar

Bij De Zuidplasruiters is het een traditie om tijdens de nieuwjaarsreceptie de ruiters van het te huldigen. De resultaten van de verreden wedstrijden in het afgelopen jaar zijn bepalend wie met deze fel begeerde prijs naar huis mag keren.

Bij de ponyruiters was het niet echt een verassing dat Nikita Mulder gehuldigd zou worden. Samen met haar pony Jarno keerde zij meerdere malen met de hoofdprijs naar huis. Nikita werd geprezen om haar geduld om haar jonge pony de tijd te geven zich te ontwikkelen in en te groeien in de gevraagde oefeningen.

Bij de paardenruiters was de titel voor Angelien Geukes. Gedurende het afgelopen  jaar liet zij met haar paard Forza zien dat haar promotie naar de zware Z-klasse gerechtvaardigd was. Inmiddels zijn ze startgerechtigd in de dubbele Z (ZZ-licht) klasse. Leden en bekenden waren afgelopen vrijdag op de receptie aanwezig om de winnaars te feliciteren.