Jonatan Alvarado en Sofia Pedro bij Moordrecht Klassiek

Op 26 januari opent Moordrecht Klassiek het nieuwe seizoen met het professionele concert, en dat meteen met een jong internationaal duo:de Argentijnse zanger, gitarist en luitspeler Jonatan Alvarado en de Portugese zangeres Sofia Pedro.

Alvarado heeft recentelijk zijn eerste soloalbum uitgebracht, getiteld Pajarillos Fugitivos”, een CD met Spaanstalige songs. Het programma dat zij zullen brengen is nog een verrassing maar wel staat vast dat dat de suite Conciones van Manuel de Falla zal worden uitgevoerd.

Gezien de kleine bezetting heeft Moordrecht Klassiek gezocht naar een intiemere setting en die is gevonden in De Kroon in het voormalige verzorgingshuis Huize Moerdregt aan Land voor Water 3. Het concert begint om 19.30 uur. De toegangsprijs bedraagt 6,50 Euro maar 65-plussers krijgen een gereduceerd tarief van 4,50 Euro.

9 maart is het Moordrecht Klassiek open podiumconcert 19.30 in De Kroon Voor alle leeftijden is het podium met prachtige vleugel ongeveer tien minuten beschikbaar voor ieder die iets moois ten gehore kan brengen. Aanmelden en info op www.moordrechtklassiek.nl of 0182374789

foto boven : Sofia Pedro © Smiljka Boskov