8.5 C
New York
woensdag 30 september 2020

Open podium Moordrecht Klassiek in de Kroon

Moordrecht Klassiek organiseert op 7 maart een open podium concert hebben in de Kroon, en op 21 november van dit jaar weer een Messiahscratch organiseren in de Dorpskerk van Moordrecht!

Bij Messiahscratch sturen we op één dag studeren een muziekstuk in – de Messiah van G.F. Händel – en dezelfde avond voeren we het uit voor publiek. In 2018 was dit een groot succes, op onze website kunt u nog nagenieten!

De leiding is opnieuw in handen van Wouter Harbers (foto boven) en er zullen professionele solisten zijn. We zoeken weer orkestleden en zangers en zangeressen voor in het koor! Aanmelden kan nu al via onze website, daar vindt u ook meer informatie.


Volg het laatste nieuws

2,322FansLike
322VolgersVolg
535VolgersVolg