Opfriscursus verkeersregels van VVN gericht op lokale situaties

Op woensdag 6 maart 2019 vindt de nieuwe opfriscursus verkeerstheorie plaats. Het is de tweede in een serie van vier cursussen die gehouden worden in de kernen van de gemeente Zuidplas. Na Moordrecht is het dit keer in het Hervormd kerkelijk centrum , Dorpsstraat 156 in Zevenhuizen. De cursus is vooral bestemd voor automobilisten, die hun rijbewijs al meer dan ongeveer 10 jaar hebben. De afgelopen 10 jaar zijn namelijk veel verkeersregels gewijzigd. Het is in ieders belang dat iedereen deze (nieuwe) regels kent en toepast.

Om 19.30 uur start cursusleider Jos van Dijk met een theoretisch deel. Tijdens de koffie wordt een voorlichtend filmpje vertoond. Na de pauze komt Jacco van de Jong die aandacht geeft aan de link tussen techniek en verkeersveiligheid. Deelname is gratis. Voor deze cursus kunt u zich tot uiterlijk 1 maart 2019 opgeven via info@vvn-zuidplas.nl of telefonisch via 0180-312384.

Deelname aan deze cursus of de uitslagen van de examenvragen hebben geen invloed op het behoud van uw rijbewijs. Evenmin worden de uitslagen gedeeld met andere instanties: de cursus is uitsluitend bedoeld om u een spiegel voor te houden over uw kennis van de verkeersregels. Deze cursus wordt ook in Moerkapelle (op 4 april 2019) en Nieuwerkerk aan den IJssel (9 mei 2019) gegeven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met loket@vvn-zuidplas.nl.