8.5 C
New York
zondag 14 april 2024

Moz-Art kijkt terug op gezellig Pluck&Strum café

Op zaterdag 16 februari kwamen er gitaristen en ukelele spelers uit Leiden, Capelle en Nieuwerkerk bij elkaar bij elkaar voor het Pluck & Strum café bij muziekschool MOZ-Art. Het thema voor deze keer was Singer/songwriter, dus er werd veel en enthousiast gezongen. De ukelele huisband van de muziekschool opende de middag; Jan van Hulten uit Leiden speelde twee liedjes uit Zuid Amerika en Macedonië, The Free Writers , een singer/songwriter duo uit Nieuwerkerk speelde ingetogen covers en eigen werk; drie leden van een ukelele groep uit Leiden speelden vier klassiekers, en The Lucky Loonies lieten een arsenaal aan diverse tokkel-, blaas en percussiemuziekinstrumenten zien en horen.

Aan het eind van de middag speelden alle deelnemers samen nog drie liedjes en was het weer mooi om te zien hoe muziek verbindt; er werden nieuwe contacten gelegd en afspraken gemaakt

Advertentie