-1.6 C
New York
vrijdag 28 februari 2020

Vooruitblik sportweekeinde : Volleybal en voetbalderby én voetbaltopper in aantocht

Aankomend weekeinde is het op sportgebied een bijzonder weekeinde te noemen want de volleybalderby der lage polders, de Zuidplasderby in het voetbal en de topper in de vierde klasse F met voetbal wordt aankomende zaterdag gespeeld.

In de zaterdag vierde klasse F mag vv Nieuwerkerk het opnemen tegen vv Bergambacht. De twee ploegen staan bovenaan met virtueel evenveel punten en een nagenoeg gelijk doelsaldo in deze klasse. Dat maakt deze topper extra spannend en om 15:00 uur is de aftrap van deze wedstrijd op sportpark Dorrestein in Nieuwerkerk aan den IJssel.
In de vierde klasse B speelt Moordrecht thuis om 14:30 uur tegen Moerkapelle, de voetbal derby van Zuidplas op sportpark het Lage in Moordrecgt met een DJ die derde helft gaat verzorgen. De vorige wedstrijd werd, onder toeziend oog van oud burgemeester Kats een gelijkspel.

Zaterdagavond is er in de Topdivisie (een na hoogste klasse in het volleybal) weer de derby der lage polders. In Zevenhuizen neemt ZVH het op tegen VCN uit Capelle en gaat het weer een groot spektakel worden? Vorige keer wist ZVH net te winnen met 3-2 in sets na een spannende wedstrijd. De wedstrijd is om 19:30 uur in sporthal Swanla en toegang is gratis maar vol=vol!

Volg het laatste nieuws

2,155FansLike
272VolgersVolg
420VolgersVolg