8.5 C
New York
vrijdag 26 april 2024

Eerste BRAVO! Fit-test een groot succes!

Op zaterdag 23 maart organiseerde Sportstichting Zuidplas voor de eerste keer een Fit-test voor 55-plussers uit de gemeente Zuidplas. Er was veel belangstelling voor deze test in de Parkzoomhal in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meer dan 110 deelnemers hebben hun lenigheid, oog- en handcoördinatie, reactiesnelheid, knijpkracht en uithoudingsvermogen laten testen.

Aan het einde van de test ontvingen de deelnemers een rapport met hun persoonlijke resultaten en daarnaast een vergelijking met de gemiddelde resultaten voor leeftijdgenoten. Vervolgens werd het sport- en beweegaanbod voor 55-plussers in de gemeente Zuidplas en de BRAVO! brochure onder de aandacht gebracht bij de deelnemers en voor diegenen die dat wilden werd dat aangevuld met een beweeg- of sportadvies.

Welzijn Zuidplas was aanwezig met informatie over o.a. het VIP (Vrijwilligers Informatie Punt) en wethouder Verbeek kwam ook een kijkje nemen. Sportstichting Zuidplas is de vele vrijwilligers die hebben geholpen dankbaar. Dankzij deze vrijwilligers is de Fit-test groot succes geworden!

Advertentie