-1.6 C
New York
vrijdag 28 februari 2020

Wereldwinkel Zevenhuizen sluit deuren eind juni

De wereldwinkel Zevenhuizen-Moerkapelle sluit aan het einde van de maand juni de deuren in Zevenhuizen. Dat maakt de winkel op 12 april bekend op haar Facebookpagina. De oorzaak van de sluiting is om meer redenen, de gewenste omzet bleef achter, het assortiment Fair Trade is ook in de supermarkt te krijgen en het krijgen van nieuwe vrijwilligers bleek een te grote opgave.

In november 2016 werd mede door toenmalig wethouder Muller de nieuwe winkel geopend in de Dorpsstraat van Zevenhuizen waardoor het een centrale plek kreeg in het dorp. Naast de bovengenoemde reden geeft de wereldwinkel aan dat er een teruglopende maatschappelijke belangstelling voor alles wat met de Wereldwinkel, Fair Trade en eerlijke handel te maken heeft : “Dus helaas kunnen we in Zevenhuizen de Wereldwinkel niet open houden“.

We willen jullie heel hartelijk danken voor je vertrouwen en de keren dat je bij ons in de winkel was; gewoon om even rond te kijken of om iets te kopen” is de afsluiting van het bericht op Facebook. (bron foto boven : facebook Wereldwinkel Zevenhuizen-Moerkapelle)

Volg het laatste nieuws

2,155FansLike
272VolgersVolg
420VolgersVolg