8.5 C
New York
vrijdag 29 mei 2020

Email aan personeel Wegman: “doorstart Groene Harthopper aanstaande”

Het personeel van de failliete vervoerder Wegman heeft op vrijdagavond 25 april een email ontvangen waarin verteld wordt dat een doorstart van de Groene Harthopper en het leerlingvervoer in Midden Holland aanstaande is. Volgens de email, die in bezit van Gouwe IJssel Nieuws is, heeft Wegman een akkoord bereikt met de curator over de doorstart.

Hiermee lijkt het vervoer van vraaggestuurd WMO vervoer per Groene Harthopper én het vervoer van kwetsbare leerlingen voorlopig gered te zijn. Vanuit de gemeenten is hierover nog geen mededeling gegaan en de laatste update op de website van de Groene Harthopper is van 8 april. Gebruikers en ouders hebben hierdoor nog geen zekerheid, de communicatie verloopt via de gemeente Gouda.

In de email wordt gesteld dat er een stabiele en financieel sterke partner is gevonden waarmee Wegman in staat is om het grootste deel van de huidige organisatie door te starten. “Voor 90% van het personeel is werkgelegenheid behouden en we blijven voor bijna alle opdrachtgevers kunnen blijven rijden. We zullen met deze doorstart een stabiele en gezonde organisatie neerzetten”


Volg het laatste nieuws

2,231FansLike
322VolgersVolg
480VolgersVolg