8.5 C
New York
zaterdag 6 juni 2020

Junglezwemmen in Polderbad spetterend succes

Het junglezwemmen op donderdag 26 april in het Polderbad te Nieuwerkerk aan den IJssel mag letterlijk en figuurlijk een spetterend succes genoemd worden. Sportstichting Zuidplas heeft deze vakantie wederom diverse activiteiten georganiseerd voor de kinderen waar het junglezwemmen er een van is.

Kinderen konden een krokodillenrace doen op een opblaasbare hindernisbaan, meedansen en bewegen op de muziek van DJ Rens en uiteraard deden de frietjes het altijd goed bij de kinderen. Door de vele natte en droge activiteiten werd er door de kinderen enorm genoten. Volgens de sportstichting was na een uur na de start al het aantal van 200 bezoekers gepasseerd en nog steeds kwamen kinderen op af.

Na Nieuwerkerk is er op dinsdag 30 april in Moordrecht is er een voorjaarsplons in zwembad De Zuidplas. Op donderdag 2 en vrijdag 3 mei organiseert de sportstichting Zuidplas het succesvolle spring en klimfestijn in sporthal Parkzoom.


Volg het laatste nieuws

2,240FansLike
322VolgersVolg
481VolgersVolg