Groeneweg stoomt door naar finale nacompetitie

Groeneweg uit Zevenhuizen heeft op dinsdagavond 4 juni de finales gehaald van de nacompetitie. De ploeg van René van Beek moest in de halve finale aantreden tegen Teylingen uit Sassenheim. Deze ploeg kwam ook op voorsprong in Zevenhuizen.

Groeneweg kwam na de rust flitsend uit de startblokken en Karreman scoorde binnen een minuut de gelijkmaker. Maar niet alleen Groeneweg maar ook het weer zal vol met onweer. Daarom besloot de scheidsrechter voor de veiligheid de wedstrijd tijdelijk te staken.

Nadat de bui over was getrokken en de spelers weer veilig konden spelen was Groeneweg de sterkere en door een doelpunt , acht minuten voor tijd, van Robin Zuierveld werd het 2-1 voor de Zevenhuizenaren.

Aankomende maandag wacht vv ROAC uit Rijpwetering, de nummer 2 van de twee klasse C. Mocht Groeneweg deze wedstrijd winnen handhaaft de ploeg zich in de eerste klasse, anders rest degradatie naar de tweede klasse in zondag. (foto boven : archief foto)

En als je wint, dan ga je bubbelen….Top mannen!

Geplaatst door vv Groeneweg op Dinsdag 4 juni 2019
Feest na afloop bij Groeneweg