8.5 C
New York
dinsdag 22 juni 2021

TC Nieuwerkerk gastheer van finale eredivisie met kans op prolongatie van titel

Tennisclub Nieuwerkerk is op 15 en 16 juni gastheer van de finales van de eredivisie heren op haar sportpark aan de Britsezoom in Nieuwerkerk aan den IJssel. De club had de playoffs toegewezen gekregen en wist op het nippertje zich ook zelf te plaatsen voor dit finaletoernooi. Vorig jaar werd TCN kampioen van Nederland en kan nu de titel ‘thuis’ verdedigen.

Op zaterdag wordt de dag geopend met een clinic voor kinderen door  Jacco Eltingh om 10:30 uur. Eltingh is nu technisch directeur van de KNLTB en met Paul Haarhuis eind jaren 90 een succesvol tennisdubbel. Zowel leden als niet-leden mogen meedoen aan de clinic en opgeven kan via jeugd@tcnieuwerkerk.nl

Om 12:00 starten de eerste halve finales met TC Nieuwerkerk tegen Lewabo Huisman Groep en LTC Spijkenisse tegen Suthwalda uit Zuidwolde In beide halve finales worden 4 singles en 2 dubbels gespeeld. De winnaars van de halve finales spelen zondag om 12:00 uur voor het kampioenschap van Nederland voor heren. Voor de wedstrijden is de toegang gratis.


Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg