Aanrijding A20 bij Moordrecht op populaire locatie

Maandagavond 29 juli rond 18:00 uur heeft op de A20 richting Rotterdam t.h.v. de afrit Moordrecht een aanrijding plaatsgevonden. Drie personenwagens waren hierbij betrokken. De gewaarschuwde brandweer is afbesteld voordat deze ter plaatse was, een ambulance is wel bij het ongeval geweest evenals enkele politie-eenheden.

Van de 3 betrokken personenauto’s kwam er een op de zijkant te liggen. Tijdens de afhandeling van de botsing waren beide rijstroken afgekruist en moest het verkeer via de afrit en de vluchtstrook rijden. Nadat de berger de beschadigde auto had afgevoerd kwam het verkeer weer op gang. Hoewel het vakantietijd is, zorgde het ongeval toch voor een aanzienlijke vertraging.

De ongevalslocatie lijkt populair bij automobilisten: op deze plek (A20 links, hectometerpaal 46,6) gebeuren zeer regelmatig ongevallen.