8.2 C
New York
woensdag 26 februari 2020

Gewonde en schade bij aanrijding Zuidplaslaan Nieuwerkerk

Op de Zuidplaslaan in Nieuwerkerk zijn op maandag 5 augustus aan het begin van de middag 2 auto’s met elkaar in botsing gekomen. Een inzittende is naar het ziekenhuis vervoerd. Beide auto’s liepen forse schade op.

Een automobiliste was op de Zuidplaslaan gestopt om linksaf te slaan, het Lelieveld in. Een achteropkomende bestuurder was afgeleid en had daardoor te laat in de gaten dat de auto voor hem stilstond en knalde achterop deze auto. Door de klap gingen bij de achterste auto de airbags uit.

Beide bestuurders liepen pijnlijke plekken op. De bestuurster van de voorste auto is met o.a. nekklachten naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de achteropkomende auto is door ambulancepersoneel beoordeeld, maar deze hoefde niet mee. Van beide bestuurders is een ademtest afgenomen, wat gebruikelijk is.

De chauffeur van een toevallig passerende ambulance uit Regio Rijnmond heeft met zijn auto de ongevalslocatie beveiligd en heeft, samen met enkele passanten, het verkeer geregeld, zodat de opgetrommelde politieagenten zich op de afwikkeling van het ongeval konden richten.

 

Volg het laatste nieuws

2,155FansLike
269VolgersVolg
419VolgersVolg