8.5 C
New York
vrijdag 3 mei 2024

Ook dit jaar witte tent- en tienerweek in Nieuwerkerk

Ook dit jaar organiseert de Hervomde gemeente in Nieuwerkerk aan den IJssel de jaarlijkse witte tent- en tienerweek. Dit jaar start de week op dinsdag 20 augustus in drie verschillende tenten.

De inmiddels bekende tenten zijn te vinden in de Esse bij het Esse-park, in Dorrestein bij de Elimschool en in de wijk Zuidplas bij de Gideonschool. Van dinsdag 20 t/m vrijdag 23 augustus zijn kinderen van 4 tot en met 9 jaar om 10:00 uur welkom in de drie tenten. Er wordt dan gezongen, geluisterd, gespeeld en geknutseld. De toegang is gratis en de ochtenden zijn om 12:15 uur weer afgelopen.

Het thema van dit jaar is ‘SchatRijk!’. “Tijdens de witte tent week willen we aan alle kinderen ‘schatten’ doorgeven. Schatten van en over God.” laat de organisatie weten.

Ook de tienerweek wordt dit jaar gehouden in en rondom de tent in het Esse-park. Van dinsdag 20 t/m vrijdag 23 augustus zijn kinderen tussen de 10 en 14 jaar weer welkom vanaf 16:30 uur. Om 17:30 uur wordt er gezamenlijk gegeten en rond 20:30 uur wordt de avond weer afgesloten.

Zowel de Witte Tentweek als de Tienerweek worden afgesloten met een kerkdienst in het Esse-park. Deze dienst wordt gehouden op zondag 25 augustus om 10:30. Na afloop van de dienst is er gelegenheid om na te praten. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van de witte tentweek en van de tienerweek.

 

Foto: Facebookpagina Witte tent week

Advertentie