8.5 C
New York
woensdag 8 juli 2020

Handen uit de mouwen tijdens de Jeugdvakantieweek 2019

Op woensdag 28 augustus mochten de kinderen de handen uit de mouwen steken tijdens de jeugdvakantieweek 2019. In sportcentrum Brothers in Nieuwerkerk aan den IJssel gingen twee groepen aan de slag met een training boxen.

De beide groepen kwamen aan de hand van de training al snel achter dat boksen veel meer is dan slaan. De conditie en lenigheid moeten ook op orde zijn. Daarom werden er door de begeleiders van Brothers ook hier hard op geoefend. Maar groot en klein lieten zich niet afschrikken en trainden hard mee.

Niet alleen de kinderen, ook de vrijwilligers van Welzijn Zuidplas, die de hele week al in touw zijn, deden mee met de oefeningen. Alle deelnemers ontvingen van Sportcentrum Brothers vijf gratis proeflessen om zo verder kennis te maken met de bokssport. Door hen was het de eerste keer dat ze helpen met de Jeugdvakantieweek.

film en fotografie : Tamara Barning

Volg het laatste nieuws

2,272FansLike
322VolgersVolg
498VolgersVolg