1.8 C
New York
zondag 19 januari 2020

55+ tafeltennis bij Nieuwerkerkse Tafel Tennis Club (NTTC)


Vanaf woensdagmiddag 4 september 2019 kunnen 55-plussers terecht bij de Nieuwerkerkse Tafeltennis Club NTTC om met leeftijdgenoten te tafeltennissen. Dit nieuwe initiatief sluit aan bij het verlangen van veel senioren naar een actievere leefstijl.

Sportief bewegen en gezelligheid staan voorop in de gymzaal van de Brede School aan de Donge 5 in Nieuwerkerk a/d IJssel. De 55+ groep speelt elke woensdag van 13.30 tot 15.00 uur. NTTC zorgt voor materialen en begeleiding.

Zelfs zonder enige speelervaring kan ook op oudere leeftijd nog met tafeltennis worden begonnen. Uit onderzoek blijkt bovendien dat tafeltennis niet alleen gezond is voor de spieren, maar ook een goede stimulans is voor de hersenen.

NTTC bestaat al zestig jaar en biedt jong en oud de gelegenheid om op eigen niveau te spelen, zowel in competitie als recreatief verband. Meer informatie is te vinden op deze website :  www.nttc.nl/55plus

Volg het laatste nieuws

2,107FansLike
245VolgersVolg
399VolgersVolg