8.5 C
New York
woensdag 8 juli 2020

Zuidplas trakteert vrijwilligers op een diner

Hoe zou Zuidplas eruitzien zonder de inzet van vrijwilligers? Het antwoord op deze vraag is moeilijk voor te stellen. Maar dat vrijwilligers onmisbaar zijn voor een bruisende en leefbare samenleving is wel duidelijk.

Hun inzet is onmisbaar en kan niet genoeg worden gewaardeerd. Het Vrijwilligers Informatie Punt(VIP) wil daarom namens de gemeente Zuidplas al deze actieve en gemotiveerde vrijwilligers bedanken voor hun enthousiasme en toewijding.

Na de vele lovende reacties op het Live Cooking Buffet in 2017 biedt het VIP dit jaar opnieuw twee Live Cooking avonden aan. Op woensdagavond 4 december en donderdagavond 12 december is het restaurant van Van der Valk Nieuwerkerk afgehuurd. Op beide avonden kunnen we plaats bieden aan 300 vrijwilligers.

Er is een breed scala aan warme en koude gerechten, dus er is voor elk wat wils. Het programma duurt van 19:00 uur tot 22:00 uur. Aanmelden kan tot 17 oktober via www.ikgeefmijop.nl of kan telefonisch via 06-39882659. Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld. Wie niet kan worden geplaatst, ontvangt daarvan bericht en komt op de reservelijst terecht.

Volg het laatste nieuws

2,272FansLike
322VolgersVolg
498VolgersVolg