8.5 C
New York
vrijdag 5 juni 2020

Twee bedrijven uit Zuidplas genomineerd voor Ondernemersprijs Midden-Holland

Ballen Enzo uit Moordrecht en Erfgoed uit Moerkapelle zijn genomineerd voor de Ondernemersprijs Midden-Holland De Ondernemersprijs Midden-Holland wordt jaarlijks voor en door het bedrijfsleven in samenwerking met de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas georganiseerd.

Ballen Enzo is genomineerd in de categorie MKB, waarin ook Garlic Solutions uit Waddinxveen en Stadsbrouwerij Argentum uit Schoonhoven genomineerd zijn.

Erfgoed is genomineerd in de categorie Grootzakelijk waarin ook De Vries en Verburg uit Stolwijk en Gouda Refractories uit Gouda genomineerd zijn. De genomineerden in de categorie Detailhandel en Horeca zijn Kempkes Optiek, Kamphuisen Siroopwafelfabriek, beiden uit Gouda en Lifestylewinkel PuntKomma uit Bodegraven.

Werkbezoek College N&W Zuidplas bij Erfgoed

De komende periode zullen alle genomineerden zich presenteren en zal de jury al deze bedrijven bezoeken. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Goudse Schouwburg op 20 januari 2020 worden de winnaars bekendgemaakt. Meer informatie over de Ondernemersprijs of businesspartner worden? Kijk op www.ondernemersprijs-mh.nl.


Volg het laatste nieuws

2,239FansLike
322VolgersVolg
479VolgersVolg