8.5 C
New York
donderdag 1 oktober 2020

Hazes, Krezip en Anouk op CuliNesse 2020

Van donderdag 27 tot en met zaterdag 29 augustus vindt de tiende editie van culinair muziekfestival CuliNESSE plaats. Ter ere van dit jubileum zal er elke dageen ‘nieuwe’ artiest de dag afsluiten – iemand die voor het eerst op CuliNESSE zal spelen. Krezip (donderdag), André Hazes (vrijdag) en Anouk (zaterdag)  zijn de eerste namen op de line-up van CuliNESSE 2020.  

De Early Bird kaartverkoop voor de tiende editie van CuliNESSE zal starten op vrijdag 29 november om 11:00 uur. Deze tickets, tegen gereduceerd tarief, zijn alleen het eerste weekend te koop. Vanaf maandag 2 december 21:00 uur zal de reguliere kaartverkoop van start gaan. 

“We willen duidelijk zijn naar de bezoekers over de periode van de Early Bird kaartverkoop. Door hier een dag en tijdstip over te communiceren, willen we voorkomen dat vaste bezoekers achter het net vissen.” aldus Stichting CuliNESSE.  

Davina Michelle in 2019

Om het 10-jarig bestaan van het festival te vieren, heeft de organisatie voor deze jubileumeditie een trip down memory lane in gedachten. “We zullen van elk jaar een artiest uitnodigen om deze drie nieuwe headliners te ondersteunen. Met deze oude bekenden hopen we een blik op de historie van CuliNESSE te kunnen geven, en met deze drie nieuwe namen een blik op de toekomst.” Overige muzikale namen worden in aanloop naar het festival bekend gemaakt. 

Ook de bezoekers met een culinair hart hoeven zich uiteraard geen zorgen te maken. Er zullen weer veel verschillende lokale restaurants aanwezig zijn op het strand van Nesselande.  

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, hoed
Kooktheater bij een van de deelnemende restaurants in 2019

Zie hier verslag en fotoreportages van 2019 : Donderdag, vrijdag en zaterdag
Zie hier verslag en de fotoreportage van 2018


Volg het laatste nieuws

2,322FansLike
322VolgersVolg
537VolgersVolg