8.5 C
New York
dinsdag 29 september 2020

Nieuwe locatie Tweedekanswinkel in Moerkapelle

Sinterklaas heeft wel een bijzondere verrassing in petto voor de Tweedekanswinkel Moerkapelle. Op 5 december wordt de nieuwe locatie aan de Nijverheidstraat 6a Moerkapelle geopend voor inname van goederen en verkoop van meubelen,elektrische apparaten etc.

Op de tweede verdieping is een goed gesorteerde kersthoek ingericht. Op de eerste verdieping kan men terecht voor boeken cd’s,dvd’s en lp’s. Alle media is gesorteerd op genre. Aldaar is ook een koffiehoek ingericht als een ouderwetse gezellige huiskamer. 4 januari wordt de begane grond geopend, daar komt kleding, speelgoed en klein huisraad.

In de afgelopen maanden is met man en macht gewerkt aan de inrichting en aankleding van het pand. Er is een aparte ingang voor inname van goederen. De locatie Abram Kroesweg, Waddinxveen is 3 december voor het laatst geopend. De winkel aan het Kerkepad in Moerkapelle is 28 december en 2 januari gesloten. Zaterdag 4 januari start dan de totale verkoop aan de Nijverheidsstraat.


Volg het laatste nieuws

2,321FansLike
322VolgersVolg
535VolgersVolg