8.5 C
New York
donderdag 2 mei 2024

Moordrechtse knuffelkat Silver krijgt kattenpaleis van Albert Heijn

Iedereen in Moordrecht kent Silver, de huiskat van de winkels aan de Smidse en die altijd te vinden is voor de Albert Heijn. Silver en de AH hebben een mooie klik en nu is Silver blij gemaakt met een een pracht van een kattenpaleis! Wel wordt er gevraagd om Silver niet te voeren!

Silver is een echte kroelkat en wordt graag door iedereen geknuffeld. Veel mensen denken dat het een zwerver is maar dat de viervoeter zeker niet. Op de Sluislaan is het echte huisje maar ja de hele dag lieve mensen bij de Albert Heijn die je aaien, wat wil een kat nou nog meer!

De supermarkt zorgde eerder al voor een doos en een mand waar Silver lekker in ligt. Omdat veel mensen dachten dat Silver honger had door het zwerven, kocht men graag een bakkie voer voor het beest en daar kon de kat geen nee tegen zeggen.

Toch mag Silver niet gevoerd worden, behalve door het baasje. Daarom aaien en foto’s maken doet Silver graag maar voeren is gevaarlijk voor het dier door nierproblemen. De kat geniet wel zichtbaar van het kattenpaleis en gaat graag op de foto. Silver is de Albert Heijn dan ook erg dankbaar!

Advertentie