8.5 C
New York
maandag 1 juni 2020

Moerkapellenaar tijdens viering oud en nieuw opgepakt

De politie heeft afgelopen nieuwjaarsnacht een Moerkapellenaar opgepakt en opnieuw in de cel gegooid. De man was in 2019 veroordeeld tot celstraf en huisarrest vanwege het gooien van illegaal vuurwerk naar hulpdiensten.

De 26-jarige man gooide tijdens vorige nieuwjaarsnacht zwaar, illegaal vuurwerk naar de mobiele eenheid (ME). Deze actie leverde hem 6 maanden celstraf op, waarvan 3 maanden voorwaardelijk. Ook kreeg hij voor 2 jaarwisselingen huisarrest opgelegd.

De man werd, ondanks het opgelegde huisarrest, tijdens afgelopen nieuwjaarsnacht op straat in Moerkapelle gespot. Politieagenten van Waddinxveen-Zuidplas hebben de man in opdracht van de Officier van Justitie daarop aangehouden. Hij zal eerdaags voor de rechter moeten verschijnen.


Volg het laatste nieuws

2,233FansLike
322VolgersVolg
480VolgersVolg