8.5 C
New York
woensdag 17 april 2024

Acrodames van NGV plaatsen zich voor districtfinale

De Acrogym dames van NGV wisten zich afgelopen zaterdag 7 februari tijdens de tweede plaatsingswedstrijd D/E niveau te kwalificeren voor de district finale. In een zeer sterk deelnemersveld lieten de meiden stuk voor stuk de beste versie van hun oefeningen zien.

In de categorie Trio E Senior turnde Tamara Kervezee, Sanne van Berge Henegouwen en Ilse van Pijkeren een top oefening met een mooie expressie, maar behaalde met hun punten totaal van 20.770 helaas net het podium niet en werden 4e. Ook het duo Louise Uitbeyerse en Marloes de Vogel kwamen in hun categorie Duo E Junior net te kort voor een medaille en werden eveneens 4de.

Hun teamgenotes (trio) Jorinde Houweling, Kaomi Broeder en Faye Ames en (trio) Marit Petterson, Nanda Dhondt en Lisanne van der Meulen in de categorie Trio D Senior en het duo Natascha Temminck en Ise Deelen in de categorie Duo E Senior hadden tijdens de oefeningen enkele schoonheidsfoutjes die door de jury streng werden afgestraft waardoor zij in de middenmoot eindigden.

Alle duo’s en trio’s hebben zich met dit optreden wel geplaatst voor de districtsfinale en afhankelijk van de ranking en resultaat van de districtsfinale mogen zij deelnemen aan de halve finale voor het landelijke NK.

Op kopfoto: Tamara Kervezee, Ilse van Pijkeren & Sanne van Berge Henegouwen
Op onderstaande foto:  Kaomi Broeder, Jorinde Houweling & Faye Ames

Advertentie